Спират сериалите The Exorcist и Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Съвсем очаквано, след един ужасно слаб сезон (аз спрях да гледам след петия епизод) сериалът The Exorcist ще бъде прекратен. По-тъжно ми е да съобщя същото и за Dirk Gently's Holistic Detective Agency, който направи по-интересен втори сезон, но загуби много зрители и в крайна сметка няма да бъде подновен за третия сезон.

Възможно е "смъртта" на The Exorcist да е резултат от сделката с Дисни, тъй като се очакваха промени в програмата на FOX.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency никога не е бил особено популярен сериал, макар и да си имаше тесен кръг верни фенове, които дори създадоха подписка за подновяването на сериала, но от BBC America отговориха, че това няма как да се случи.
Не че не се е случвало след подобно съобщение спрян сериал да бъде възстановен (или поне завършен подобаващо), но много хора биха казали, че шансовете Dirk Gently's Holistic Detective Agency да последва съдбата на Sense8 са минимални. Според мен обаче са 50/50 - или ще си променят решението за спирането, или няма.

Мишо си губи времето още и с: